Geen producten in uw winkelmand.

Archives for Espresso

Burundi Washed Masha

Burundi Masha
Burundi Washed Masha Smaakomschrijving: ahornsiroop, blauwe bessen Burundi Burundi is met een inwoneraantal van 9 miljoen mensen één van de kleinste producerende landen in Oost Afrika. Ongeveer 800.000 families met elk ongeveer 150 tot 200 koffieplanten zijn voor hun hoofdinkomen afhankelijk van de productie van koffie. De koffie wordt verbouwd op een hoogte tussen 1.500 en 2.000...

Thailand Doi Pangkhon

Thailand Doi Pangkhon
Thailand washed Doi Pangkhon Smaakomschrijving: Cacao, ceder, kruidig Thailand Thailand is niet erg bekend als koffieproducerend land. Met een productie van meer dan 50.000 ton per jaar is het wereldwijd nummer 18 qua productievolume. Meer dan 90% van de productie is Robusta koffie. De koffie wordt voornamelijk verbouwd rond het noordelijk gelegen Chang Rai. In...

Ethiopië Natural Yirgacheffe Aramo

Ethiopie Aramo
Ethiopië Natural Yirgacheffe | Aramo Passiefruit, meloen, bloemig Ethiopië Volgens velen is Ethiopië ‘the home of coffee’; de koffieplant zou hier door een schaapsherder (Kaldi) zijn gevonden. De plant is later via het Midden Oosten en daarna Europa verder over de wereld verspreid. Ethiopië produceert jaarlijks ongeveer 6,5 miljoen zakken koffie van 60kg, waarvan ongeveer de helft...

Ethiopië Yirgacheffe Kochere

Ethiopie Kochere
Ethiopië Washed Yirgacheffe Kochere Smaakomschrijving: jasmijn, framboos, limoen. Ethiopië Volgens velen is Ethiopië ‘the home of coffee’; de koffieplant zou hier door een schaapsherder (Kaldi) zijn gevonden. De plant is later via het Midden Oosten en daarna Europa verder over de wereld verspreid. Ethiopië produceert jaarlijks ongeveer 6,5 miljoen zakken koffie van 60kg, waarvan ongeveer de helft...

Espressoblend

Espressoblend
Espressoblend Smaakomschrijving: Cacao, noten, kruidig Omschrijving Deze koffie heeft een vol aroma met tonen van cacao en noten met een licht kruidige afdronk. Uitstekend als espresso of als basis voor cappuccino. Samenstelling melange: 30% Brazilië Natural 'Diamond' 45% Peru Washed El Palto 15% Burundi Washed Masha 10% Indonesie Robusta Manggarai Share: #mpcth_button_M5qKt.wpb_button_a > span {background-color:#c61703}Ik wil...

Indonesië Robusta Manggarai

Indonesie Robusta Manggarai
Indonesie Robusta Manggarai Smaakomschrijving: zwaar, cacao, italiaanse espresso Indonesië Indonesië exporteert al sinds 1711 koffie, toen de VOC de eerste verschepingen vanuit Java naar Europa stuurde. De productie was in de begintijd bijna 100% Arabica, totdat rond 1870 ziekte ('leaf rust') de productie decimeerde. Boeren vervingen langzaam de Arabica voor Robusta planten en tegenwoordig is...